Husqvarnalta täysin sähköinen päältä ajettava ruohonleikkuri – leikkaa jopa 4700 neliön alueen

Husqvarnan uusi R 112iC Rider on täysin sähköinen päältä ajettava ruohonleikkuri. Se leikkaa 4 700 neliömetrin alueen yhdellä latauksella ja vaatii erittäin vähän huoltoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Husqvarna R 112iC Rider käyttää Power Boost -teknologiaa säätämään terien pyörimisnopeutta automaattisesti leikattavan nurmikon mukaiseksi. Siinä on myös Husqvarnan savE-teknologia, joka mahdollistaa pidemmän leikkausajan ja vähentää melua. Valmistajan mukaan leikkuri käyttää mahdollisimman vähän energiaa tehon ja suorituskyvyn kärsimättä.

Sähkömoottorin ja Li-ion-tekniikan ansiosta huoltotoimia, kuten öljynvaihtoa tai tulppien tai hihnojen uusimista ei tarvita. Laajan lisävarustevalikoiman avulla leikkuri sopii myös moniin muihin töihin, kuten tavaroiden tai polttopuiden kuljettamiseen, nurmikon ilmaamiseen ja siementen tai lannoitteen levitykseen.

Uutuusleikkurin käsiteltävyyden kerrotaan olevan erinomainen. Nivelletyn ohjauksen ansiosta Rider kykenee tiukkoihin käännöksiin puiden ja muiden, halkaisijaltaan vain 68 senttimetrin kokoisten alueiden ympärillä. Edessä oleva leikkuulaite helpottaa leikkaamista puiden, pensaiden ja muiden esteiden ympäriltä.

“Husqvarna on kehittänyt päältäajettavan ruohonleikkurin nykyaikaan. Sähköinen ajoleikkuri toimii kuin perinteinen laite, mutta hiljaisemmin, ja se vaatii vähemmän huoltoa” sanoo Husqvarnan Suomen myyntipäällikkö Tuomas Kuivamäki.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisävarusteilla R 112iC Rider on muutettavissa monikäyttölaitteeksi. Sillä voidaan kuljettaa työkaluja, polttopuita tai puutarhajätteitä, ilmata nurmikkoa ja levittää siemeniä tai lannoitteita.