Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vertailutyökalulla koneiden tekniset tiedot selville - Koneviestin uusi palvelu avattu

Koneviestin nettisivulle on avattu uusi palvelu, vertailutyökalu, jonka avulla voi etsiä ja vertailla koneiden ja laitteiden teknisiä tietoja. Ensimmäisessä versiossa työkalusta löytyvät traktoreiden ja jankkurien tiedot, jatkossa sinne lisätään uusia tuoteryhmiä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vertailutyökalu on koneviesti.fi-sivustolta löytyvän muun aineiston lailla responsiivinen eli sitä voi käyttää kaikenkokoisilla päätelaitteilla. Suurelle yleisölle työkalu lanseerataan KoneAgria-näyttelyssä 6.–8.10.2016.

Vertailutyökalussa on sekä kaikille avoimia tietoja että kirjautumisen takana olevia tietoja. Ihan kaikki käyttäjät voivat tehdä työkalulla hakuja ja rajauksia, mutta niiden perusteella muodostettavissa vertailunäkymissä esitettävien teknisten tietojen lukuoikeutta on rajoitettu. Painetun Koneviestin kestotilaajilla ja Koneviestin sähköisten palvelujen tilaajilla on automaattisesti lukuoikeus kaikkiin vertailutyökalussa oleviin tietoihin. Ne, joilla ei tilausta ole, voivat ostaa 24 tuntia voimassa olevan lukuoikeuden kirjautumista vaativiin tietoihin.

Lokakuun 2016 ajan vertailutyökalussa oleviin tietoihin voi tutustua ilman kirjautumista.

Tutustu vertailutyökaluun koneviesti.fi:ssä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY