Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Moduulirakenne ja suorasyöttö rototiltteihin

Engcon esittelee letkuttoman moduulijärjestelmän ja suurivirtauksisen, pyörivän läpiviennin. Valmistajan antamien tietojen mukaan ne tekevät rototiltistä entistä helpommin huollettavia ja sallivat suuremmat virtaukset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Moduulirakenteen ansiosta automaattinen EC-Oil-öljyliitäntäjärjestelmä ja tartuntakourakasetti GRD sekä harjalaite SWD voidaan jälkiasentaa kokonaan ilman letkuja.

Moduulirakenteisen työlaitekiinnikkeen kanssa Engcon kehittänyt myös uuden pyörivän suurivirtauksisen läpivientiventtiilin joka mahdollistaa hydraulivirtauksen 200 l/min saakka. Tämä on mahdollista saavuttaa hydraulitoiminnon “suorasyötöllä” ilman, että virtaus kulkee rototiltin venttiilien kautta. Uudessa pyörivässä läpivientiventtiilissä on erillinen vuotoöljykanava, jonka kautta vuotoöljy voidaan johtaa rototiltin kautta.

”Moduulirakenteen ansiosta ehkäisemme vuotavista, työlaitekiinnikkeessä liikkuvissa letkuista aiheutuvat ongelmat”, sanoo Engcon Groupin kehityspäällikkö Fredrik Jonsson.

Kesän 2018 aikana käynnistyy Engconin moduulirakenteisen työlaitekiinnikkeen esisarjan valmistus Strömsundin tehtaassa. Sarjavalmistus kokoluokassa QSD60 (S60) & QSD70 (S70) on suunniteltu vuodenvaihteeseen 2018/2019 ja sen jälkeen julkistetaan vaiheittain uusia kokoja.