KoneAgria järjestetään Tampereella lokakuussa 2021

Maatalousalan ammattilaisille suunnattu KoneAgria-näyttely järjestetään 14.–16.10.2021 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Tampereen keskeinen sijainti painoi näyttelypaikan valinnassa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myös kaupungin aikaisempi kokemus konenäyttelyiden järjestäjänä, riittävät tilat, erinomaiset yhteydet sekä runsas hotellitarjonta puolsivat Tampereen valintaa näyttelypaikaksi.

”Uskomme maatalousyrittäjien pitävän järjestelyä onnistuneena laadukkaiden kotimaisten ammattinäyttelyiden ansiosta”, kertoo valintaprosessista ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala medialle lähetetyssä tiedotteessa.

Koronaepidemian takia useita isoja konetapahtumia ei ole pystytty järjestämään tämän vuoden aikana, mutta KoneAgria 2021 -näyttely esittelee kattavasti suomalaista konemarkkinaa.

”Kaikki MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneina toimivat isot koneliikkeet ovat jo sitoutuneet KoneAgriaan vähintään info-osastolla. Lantmännen Agron sitoutuminen KoneAgrian pääyhteistyökumppaniksi jo tässä vaiheessa ilahduttaa ja vahvistaa pitkäaikaisen kumppanuuden merkitystä huipputapahtumien toteutuksessa”, sanoo puolestaan Leo Potkonen Suomen Messuilta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Potkonen kertoo myös, että messujen suunnittelu ja myynti ovat jo käynnissä. Tiedotteessa kerrotaan, että KoneAgriaan on luvassa laaja ohjelmakattaus, joka rakennetaan hyvällä yhteistyöllä.

”Yhteistyökumppanimme ohjelman rakentamisessa takaavat, että saamme esille viimeisimmän huipputiedon Suomesta ja maailmalta”, valaisee ohjelma-antia Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta.

Kävijöille ja näytteilleasettajille keväällä tehdyn laajan tutkimuksen mukaan toiveena on kattava ja monipuolinen näyttely, jossa on mukana kasvinviljelyn, karjatalouden ja metsänhoidon koko tarjonta urakointia unohtamatta.