ALLU Group Oy perusti yhtiön kehittämään tulevaisuuden tuotteita

Suomen ensimmäinen ympäristöteknologiaan keskittynyt yritys ALLU Group Oy on 1.4.2020 perustanut ALLU Innovation and Research Center Oy -yhtiön kehittämään tulevaisuuden teknologioita ja tuotteita. Uusi yhtiö tulee toimimaan erillisenä yksikkönä ALLUn päivittäisen toiminnan ulkopuolella.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Onnistuneiden testien jälkeen soveltuvat uudet innovaatiot tuotteistetaan markkinoille ALLUn nykyisessä tuotekehitysorganisaatiossa. Uuden yhtiön toimintaa tulee johtamaan ALLU Group Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Markku Jonninen.

ALLU suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita materiaalien ja maa-ainesten käsittelyyn: sekoitukseen, erotteluun, lajitteluun sekä murskaukseen. ALLU-tuotteille tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalin kierrätys, saastuneen maaperän prosessointi sekä jätteen kierrätys käyttökelpoiseksi materiaaliksi.

Yrityksen tavoitteena on kehittää innovatiivisia ratkaisuja tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen. ALLU on seurannut aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia ja asiakkaiden erilaisia tarpeita kehittäen uusia teknisiä ratkaisuja ja menetelmiä, jonka seurauksena ALLU Group on kasvanut merkittäväksi ympäristö- ja maarakennusalan laitetoimittajaksi niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.