Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Opiskelijat suunnittelevat tulevaisuutta BRP:n design-kilpailussa

BRP järjestää jo kolmannen kerran design-kilpailun yhteistyössä Lapin Yliopiston sekä Uumajan design-yliopiston kanssa. BRP on tunnettu muun muassa Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkoista, joita valmistetaan Rovaniemen tehtaalla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

26 opiskelijaa kahdesta yliopistosta saivat tehtäväkseen suunnitella sähköisen henkilökulkuneuvon vuodelle 2025. Tätä yhden hengen kaupunkikulkuneuvoa täytyy pystyä käyttämään ympäri vuoden ja sen tulee huomioida pohjoiset ilmasto-olosuhteet, olla houkutteleva sekä kevytrakenteinen.

“Edistyksellinen design ja kekseliäs ongelmanratkaisu ovat BRP:n menestyksen tärkeitä tekijöitä Olemmekin erityisen ylpeitä tästä kilpailusta, joka haastaa tulevaisuuden ammattilaiset kehittelemään järkeviä ja käytännöllisiä tulevaisuuden liikkumisratkaisuja”, kertoo BRP:n muotoilusta vastaava johtaja Denys Lapointe,

Kansainvälinen ammattilaistuomaristo valitsee voittajan. Voittaja julkistetaan Rovaniemellä 28.3.2018. Hän saa palkinnoksi 2500 euron rahapalkinnon sekä neljän kuukauden palkallisen harjoittelun BRP:n design- ja innovaatiokeskuksessa Valcourtissa Kanadassa. Design- ja innovaatiokeskuksessa työskentelee suunnittelijoita ja muotoilijoita yli kymmenestä eri maasta.