Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

ABAX ja Hitachi aloittavat yhteistyön rakennuskonealalla

Rakennusalan johtava telematiikka- ja IoT-alan yritys ABAX aloittaa yhteistyön Hitachin kanssa helpottaakseen rakennuskonealan työkalujen hallintaa ja huoltoa. Uusi yhteistyökumppanuus yhdistää minikaivinkoneet Global e-Service -huoltopalveluun tuoden uuden kokonaisvaltaisen palvelun rakennuskonealalle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

ABAXin tarjoama palvelu antaa koneiden ja työkalujen omistajille pääsyn niiden käyttötietoihin, mikä lisää yrityksen tuottavuutta, parantaa tehokkuutta ja maksimoi koneiden käyttöä. Lisäksi palvelu vähentää juoksevia kuluja.

ABAXin toimitusjohtaja Morten Strand on tyytyväinen yhteistyön tuomasta lisäarvosta ABAXille, Hitachille sekä molempien yrityksien asiakkaille.

”Markkina-alamme johtava järjestelmä antaa meille mahdollisuuden tarjota uusia mahdollisuuksia ja luoda yhteisiä hyötyjä Hitachille sekä heidän jälleenmyyjilleen ja asiakkailleen. Hitachi on yksi johtavista rakennusalan laitevalmistajista. Uskon, että välillämme syntyy pitkäaikainen ja tuottoisa yhteistyökumppanuus, joka tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia molemmille osapuolille”, Strand iloitsee.

ABAXin ohjelmisto on saatavana kaikkiin nykyisiin Hitachin mini- ja compact-koneisiin. Valtuutettu Euroopan Hitachi-jälleenmyyjäverkosto voi myös jälkiasentaa sen aiempien sukupolvien malleihin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myös Hitachi on tyytyväinen tehtyyn yhteistyösopimukseen. Manager Business Development Hitachi Construction Machinery Europe, Tom van Wijlandt, kommentoi:

“Nyt koko Hitachi-kaivinkoneiden valikoima on saatavana ainutlaatuisella etävalvontajärjestelmällä. Niin kauan kuin sillä on Hitachi-sarjanumero, se löytyy Global e-Service -palvelusta. Odotamme innolla, että pääsemme laajentamaan tarjontaamme ja yhteistyötä ABAXin kanssa”.