Bauma kiinnostaa näytteilleasettajia – jo 97 % näyttelytilasta varattu

Maailman johtavan rakennusalan näyttelyn Bauman alkuun on reilu 10 kuukautta. Kiinnostus messuja kohtaan on suuri, sillä 97 prosenttia näyttelytilasta on varattu.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maailman johtava konealan tapahtuma piti alun perin järjestää tulevan huhtikuun aikana. Messe Munchen oli jo vuosi sitten kaukaa viisas siirtäen jättitapahtuman eteenpäin puolella vuodella. Uusi ajankohta tapahtumalle on 24–30. lokakuuta. Päätös vaikuttaa onnistuneelta, sillä jo nyt 97 prosenttia tarjolla olevasta näyttelyalasta on varattu rakennus- ja kaivosalan kone- työlaite- ja autovalmistajille.

Messe Munchenin toimitusjohtaja Klaus Dittrich on erittäin optimistinen tulevien messujen suhteen. ”Tämä on selvä merkki siitä, että asiakkaillamme on vahva aikomus osallistua Baumaan. Käymissämme keskusteluissa näytteilleasettajien kanssa toistuu se, että he odottavat innolla tapaamisia asiakkaiden kanssa ja Bauman ainutlaatuista tunnelmaa,” hän toteaa.

Klaus Dittrich uskoo, että koronapandemia helpottaa ensi syksyyn mennessä niin, että Bauma voidaan järjestää turvallisesti, ja että tapahtumaan tulee perinteisesti suuri joukko kansainvälisiä yrityksiä ja vierailijoita.

Huomio innovaatioissa

Baumassa on perinteisesti esitelty lukematon joukko innovaatioita. Tätä korostaa innovaatiohalli LABO, johon tulee erikoisalueita kuten Bauma Forum, virtuaalitodellisuus, MIC 4.0, startupit ja tiedekeskus. Mukana on myös lahjakkaita nuoria ja hankkeita edistävä Think Big -ohjelma.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Messuilla on viisi pääteema, joita käsitellään maaliskuussa alkavassa englanninkielisessä seminaarisarjassa. Siinä eri alojen asiantuntijat perehtyvät uudella formaatilla Bauman keskeisiin teemoihin. Pääteemoina ovat nollapäästöt, digitaalinen rakennustyömaa, huomisen rakennustekniikat ja materiaalit, tie autonomisiin koneisiin sekä kaivostoiminta – kestävää, tehokasta ja luotettavaa.

Edelliskerralla vuonna 2019 Baumassa vieraili 627 603 vierasta 217 maasta. Näytteilleasettajia oli 3684 kappaletta 62 eri maasta.