Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vieremän tehtaalla on valmistunut jo 14 000 Ponssea

Ponssen Vieremän tehtaalla saavutettiin rajapyykki, kun tammikuun 30. päivä luovutettiin asiakkaalle 14 000 Vieremällä valmistettu metsäkone. Samalla juhlistettiin myös Ponssen onnistunutta tehdaslaajennusta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vieremän Ponssen tehtaan 14 000. metsäkone PONSSE Elephant King valmistui Ponssen uudelta tuotantolinjalta, joka otettiin käyttöön viime syksynä. Tehdaslaajennuksen viimeinen vaihe valmistui tämän vuoden alussa, kun Vieremän tehtaalla otettiin käyttöön uusi nostureiden kokoonpanolinja. Tehtaan laajentaminen on mittava investointi, joka kasvatti tehtaan pinta-alaa neljään hehtaariin, ja uudisti täydellisesti tehtaan kokoonpano- ja varastotoiminnot. Muutos oli laajuudeltaan suuri ponnistus kaikilta tuotannon työntekijöiltä. Nyt, kun muutos on saavutettu loppuun, Ponssen tehdas on erinomaisessa iskussa turvallisuuden, tuottavuuden ja joustavuuden osalta.

14 000. Ponsse on malliltaan Ponssen suurin kuormatraktorimalli PONSSE Elephant King, joka on varustettu vaativiin olosuhteisiin suunnitellulla PONSSE K121 -nosturilla. Kone matkustaa Pohjois-Savosta Uruguayihin, jossa se korjaa puuta UPM Uruguayn istutusmetsissä paikallisen sellutuotannon tarpeisiin.