Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Metsämme-messut yhdistyy KoneAgriaan – syksyn näyttelystä tulee monipuolisempi

Metsänhoitopalvelut sekä erityisesti isäntälinjan metsänhoidon koneet ja -laitteet ovat olleet KoneAgriassa ennenkin mukana, mutta nyt Metsämme-messun liittyminen tarjontaan muuttaa näyttelyä aiempaa kattavammaksi. Mukana ovat myös entistä vahvemmin metsänhoitoyhdistykset ja Suomen Metsäkeskus.
Kuva: Tommi Hakala

Metsämme-messut on aikaisemmin järjestetty vuosittain Jyväskylässä. Tapahtuma on tarjonnut metsästä tai metsän omistamisesta kiinnostuneille tietoa metsän hoidosta, puukaupasta, verotuksesta ja metsätilojen kaupasta. Tapahtuman on järjestänyt ProAgria Tapahtumat Oy.

Metsämme-messut sulautuu nyt 2021 KoneAgriaan ja lisää metsätalouden tuotteiden ja palveluiden osuutta KoneAgriassa, joka järjestetään 14. – 16.10.2021 Tampereella. Uuden yhteistyön kautta KoneAgrian metsiin liittyvä sisältö on entistä kattavampaa. Metsänhoitopalvelut sekä erityisesti isäntälinjan metsänhoidon koneet ja -laitteet ovat olleet KoneAgriassa ennenkin mukana, mutta nyt tarjonta muuttuu aiempaa kattavammaksi ja mukana ovat myös entistä vahvemmin metsänhoitoyhdistykset ja Suomen Metsäkeskus.

”Metsämme-messut sulautuu KoneAgriaan ja löytyy tulevaisuudessa metsän hoidon teemakokonaisuudesta. Kohdennamme markkinointia metsän hoitoon liittyvissä asioissa nyt maatalouden ammattilaisten lisäksi myös muillekin metsänomistajille,” kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksen tiedotteessa.

KoneAgria on todennäköisesti ensimmäinen suuri maa- ja metsätalouden sekä urakoinnin ammattitapahtuma, joka järjestetään tiukkojen poikkeuksellisten aikojen jälkeen. Rokotusten edistyttyä paluu normaaliin on taas mahdollista. Messujen markkinointi kohdistunee ensi syksynä korostetusti kotimaisiin kävijöihin. ”KoneAgriasta on tulossa historiansa kattavin näyttely. Mukaan on myös lähtenyt ennätysmäärä alan toimijoita ja järjestöjä”, kertoo Potkonen. ”Yrityslistat julkaistaan toukokuussa, kuten myös ohjelman runko. Koko ohjelma julkaistaan elo-syyskuussa.”