Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Magnin kurottajille tunnustusta

Yhdysvaltojen Miamissa järjestetyssä ALH-konferenssissa käsiteltiin vuokraus- ja nostoliiketoiminnan ajankohtaisia asioita. Tapahtuman lopuksi Magnin uudet kurottajat palkittiin tuoteinnovaatioistaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

ALH-konferenssi järjestettiin toista kertaa Miamissa. Tapahtuma kokoaa yhteen USA:n vuokraus- ja nostoliiketoiminnan ammattilaiset. Tänä vuonna asialistalla oli mm. uusimpien päästömääräysten vaikutus vuokraustoimintaan, big datan hyödyntäminen ja mobiililaitteiden vaikutus toimialaan. Tilaisuudessa palkittiin myös yrityksiä ja tuotteita 11 eri kategoriassa.

Magnin uuden mallisarjan kurottajat palkittiin tuoteinnovaatioiden sarjassa. Palkintoraati perusteli päätöstään erinomaisella käytettävyydellä.

"Ohjaamo sisältää huipputeknologiaa, mutta Magni on saanut rakennettua järjestelmät myös erittäin käyttäjäystävällisiksi. Tuomaristo oppi ohjaamon toiminnot erittäin nopeasti. Tämä on hieno esimerkki innovaatiosta, joka palvelee loppukäyttäjää", tuomaristo perusteli.

Myös Magnin edustajat olivat luonnollisesti tyytyväisiä tunnustukseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Olemme ylpeitä tästä palkinnosta, joka symbolisoi neljän vuoden aikana tehtyä työtä. Panostuksen tuloksena pyörivien kurottajiemme mallisarja on markkinoiden laajin, mukaan lukien RTH 5,39S-koneen, joka on maailman korkeimmalle yltävä kurottaja", Magnin edustajat totesivat.