Fendt-puimurit ja -heinäkoneet Suomen markkinoille

Agco Suomi Oy tuo Fendt-puimurit ja -heinäkoneet Suomen maatalouskonemarkkinoille. Aluksi myynnin painopiste on heinäkoneissa, mutta yrityksen suurimmat odotukset kohdistuvat ensi vuonna myyntiin tulevaan yhdistelmäpaalaimeen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ensi viikolla MaatalousKonemessuilla Agco Suomi Oy:n osastolla on nähtävillä mm Fendtin niittokone, paalain ja noukinvaunu sekä Fendt-puimuri.

Fendt sadonkorjuukoneita ja kasvinsuojeluruiskuja on myyty Baltiassa ja Norjassa jo parin vuoden ajan. Ruotsissa myynti alkoi viime vuonna, nyt vuorossa ovat Suomi ja Islanti. Molemmissa maissa tärkeä yhdistelmäpaalain uudistuu vielä ennen seuraavaa korjuukautta, joten vanhojen mallien esittely vain vuoden myyntiä varten ei olisi kannattanut.

Myynti ja varaosat tapahtuvat nykyisen verkoston kautta. ”Agco Suomen myyjät hoitavat Fendtin puimureiden ja traktoreiden myynnin samalla tavoin kuin esimerkiksi Sampo puimureiden myynnin jo tällä hetkellä”, kertoo myyntijohtaja Matti Kallio. ”Varaosamyynnistä ja huollosta vastaavat Agco Suomen omat toimipisteet ja sopimushuoltajat”. Varaosien keskusvarasto on Suolahdessa, mikä on varsinkin heinäkoneiden kannalta keskeinen paikka. Varaosat tulevat Suomeen samasta paikasta kuin traktoreiden varaosat, mikä helpottaa ja nopeuttaa toimitusta.

Euromääräistä myyntitavoitetta ei ole asetettu - tai sitä ei haluttu kertoa. Myynnin painopiste on aluksi heinäkoneissa, mutta valikoima laajenee sitä mukaan kuin Agcon hankkimien työkoneiden uudet mallit päivittyvät. ”Suurimmat odotukset kohdistuvat yhdistelmäpaalaimeen, jonka malli uudistuu ensi korjuukaudeksi”.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fendt-puimurit laajentavat Agco Suomen valikoimaa Sampoja suurempien puimureiden kokoluokassa