Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

SIMA-näyttely siirtyy jälleen eteenpäin

Pariisissa pidettävä SIMA-näyttely on päätetty siirtää vuodelle 2022. Näyttelyä on jo aiemmin siirretty keväältä vuoden loppuun ja myöhemmin vielä ensi vuoden puolelle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nykyinen maailmantalouden ilmapiiri ja COVID-19-pandemian aiheuttamat epävarmuustekijät huomioon ottaen, SIMA:n näyttelyorganisaatio on päättänyt siirtää seuraavan SIMA-näyttelyn marraskuulle 2022. Näyttelypäivät ovat sunnuntaista maanantaihin 6. – 11. marraskuuta.

Vaikea mutta välttämätön päätös

Huolimatta vahvasta tuesta näytteilleasettajien taholta, täyttä mielenrauhaa näyttelyn järjestämiseksi ei saatu kertaalleen jo siirretylle ajanjaksolle helmikuulle 2021. Olosuhteet eivät tarjonneet täyttä turvallisuutta etenkään ulkomaisille vieraille, mikä toi ylimääräisiä sävyjä näyttelyn järjestelijäryhmille.

Näyttelyn lykkäämispäätös alkoi tuntua väistämättömältä, kun kuultiin suurta joukkoa näytteilleasettajia ja maatalouskoneiden markkinoita, joiden tuotanto- ja jakelurytmi on kärsinyt nykyhetken kansaterveys- ja talouskriisistä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tavoitteet vahvistuivat

Näyttelyn lykkääminen toisaalta antaa SIMA-organisaatiolle mahdollisuuden suunnitella näyttely, jonka ohjaavana tekijä on entistä enemmän ”asiantuntemus”. Sisältö on rikkaampi ja innovaatioita voidaan korostaa aiempaa paremmin järjestelijäin mielestä. SIMA 2022 tulee olemaan 100-vuotisjuhlanäyttely.