Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kalle Rovanperä ja John Deere Forestry yhteistyöhön

Ralliautoilija Kalle Rovanperä ja metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sensaatiomaisen nuorena ralliautoilun huipulle noussut Rovanperä ja hänen kartanlukijansa Jonne Halttunen jatkavat Skoda Motorsports -tehdastallissa tavoitteenaan WRC2-luokan maailmanmestaruus Kaudella 2019.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Legendaarisessa Puuppolan rallipitäjässä asuva ja lokakuussa ajokortti-iän saavuttanut Kalle Rovanperä on toisen polven rallitähti. Isä Harri ajoi urallaan WRC-autolla 111 MM-rallia vuosien 1993 ja 2006 välillä sijoittuen MM-osakilpailuissa palkintokorokkeelle 17 kertaa.

”Sopimus Kallen kanssa tuo asiakkaillemme kiinnostavaa seurattavaa suomalaisille rakkaassa ralliurheilussa. Kallen tarina on ainutlaatuinen, hän on vakuuttanut huikeilla ajosuorituksillaan ja sopii henkilönä erinomaisesti John Deeren yhteistyökumppaniksi. Jatkamme yhteistyötä myös Suomen seuratuimman urheilijan ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen, jääkiekon SM-liigaseurojen Tapparan ja Ilveksen kanssa, sekä koripallossa Joensuun Katajan kanssa,” kertoo John Deere Forestryn myyntijohtaja Janne Märkälä.