Näyttelyperuutukset jatkuvat – Samoter siirtyy vuoteen 2023

Samoter-rakennuskonenäyttely oli tarkoitus järjestää maaliskuussa Italian Veronassa. Pandemiatilanteen pitkittymisen vuoksi tapahtumaa on päätetty siirtää kahdella vuodella.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Etelä-Euroopan suurin rakennuskonenäyttely Samoter piti järjestää jo viime vuoden maaliskuussa. Covid-19-pandemian kärjistyttyä messuja siirrettiin vuoden aikana kaksi kertaa maaliskuuhun 2021. Edelleen pitkittyvän tilanteen vuoksi tapahtumajärjestäjä Veronafiere on päättänyt perua Samoterin ja suunnata katseensa maaliskuuhun 2023.

“Päätös oli vääjämätön ja perustui tarkkaan tilanneanalyysiin. Pandemiatilanne on edelleen erittäin epävarma. Tiedostamme kuitenkin, miten tärkeää yrityksille on esitellä uutuustuotteitaan elävissä tapahtumissa. Olemmekin päättäneet järjestää uudentyyppisen tapahtuman syksyllä 2021”, kertoo Veronafieren toimitusjohtaja Giovanni Mantovani.

Uusi formaatti sisältää louhoksella järjestettävät demopäivät. Ajankohdaksi on päätetty 30.9.–2.10. Samaan aikaan Veronassa järjestetään Marmomac-tapahtuma, joka on luonnonkiven hyödyntämiseen keskittyvä näyttely. Järjestelyllä haetaan synergiaetua molemmille sektoreille.

Lue lisää