Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Avantilta uusi 200-sarja

Avant uudistaa pienten kuormainten 200-sarjansa. Tuotanto aloitetaan tammikuussa 2016.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Avant Tecno Oy aloittaa täysin uuden 200-sarjan tuotannon tammikuussa 2016. Mallisarja sisältää neljä ei kuormainmallia. Ensimmäisenä tuotantolinjalta putkahtaa Avant 220, joka on varustettu Kohlerin 20-hevosvoimaisella bensiinimoottorilla. Tehoa tarvitseville tarjolla on Avant 225, jonka työhydrauliikan tuotto on 50 litraa minuutissa. Moottorin tehoksi ilmoitetaan 25 hevosvoimaa.

Myöhemmin keväällä mallisarja täydentyy 225 Park- ja 225 LPG -malleilla. Avant 225 Park on L-ohjaamolla varustettu kiinteistönhoitomalli, ja 225LPG erityisesti sisätiloihin suunnattu nestekaasulla toimiva malli.

Avant Tecnon mukaan 200-mallisarja on suunnattu yksityiskäyttöön esim. pihanhoitotehtäviin, lumitöihin ja kiinteistöhoitoon. Kevyessä ammattikäytössä koneet soveltuvat projekteihin, joissa tarvitaan keveyttä ja pientä kokoa. Tällaisia ovat vaikkapa ahtaiden paikkojen lumityöt ja pienet purkutyöt.

Aiempaa suurempi

Avant 200 -sarjan merkittävimmät uudistukset löytyvät rungosta. Koneet ovat edeltäjäänsä 2 cm leveämpiä ja 6 cm pidempiä, mikä parantaa koneen työskentelyvakautta. Samalla kuljettajan työergonomia on parantunut, sillä esimerkiksi jalkatilaa on enemmän. Myös säilytystilaa löytyy enemmän ja tankki on suurempi. Merkittävä uudistus löytyy puomin päästä, sillä uudistuneen 200-sarjan pikakiinnike on sama kuin suuremmissa koneissa. Hydrauliletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Avant Tecno Oy:n myyntijohtaja Jani Käkelä kertoo 200-sarjan olevan suunnattu pääasiassa yksityiselle sektorille.

"Uusi 200-sarja tarjoaa enemmän voimaa, käyttömukavuutta ja lisävarusteita. Myös käytön helppoutta ja turvallisuutta on edelleen parannettu. Kone on suunniteltu pääosin yksityishenkilöille, joten olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytön helppouteen ja mukavuuteen. Käyttämisen täytyy olla vaivatonta, vaikka kuljettaja ei välttämättä ole ammattilainen."

Käkelä sanoo näiden asioiden näkyvän koneessa mm. parantuneena työlaitteen kiinnityksenä, näkyvyytenä, lisääntyneenä jalka- ja säilytystilana sekä uutena monitoiminäyttönä kuormaajan ohjaamossa.