Novatronille toiset toimitilat Pirkkalaan – uudistuksen myötä 100 uutta työpaikkaa

Pirkkalassa sijaitseva Novatron Oy:n kasvaa kovaa vauhtia. Yritys rakennuttaa lyhyen aikavälin sisään jo toiset uudet toimitilansa työntekijämäärän kaksinkertaistuttua parissa vuodessa. Uusien tilojen myötä alueelle tulee noin 100 uutta työpaikkaa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Novatron kehittää ja valmistaa 3D-koneohjausjärjestelmiä maanrakennustyökoneisiin, ja on laajentanut osaamistaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Infrarakentamisen digitalisaatio on vauhdittanut yrityksen kasvua ja uuden työnvoiman tarve on jatkuva.

”Kilpailu alan tekijöistä on kova ja haluamme saada joukkoomme huippuosaajia. Siksi haluamme panostaa työntekijöihimme, ja osa tätä kokonaisuutta on tarjota työntekijöillemme nykyaikainen ja viihtyisä työympäristö”, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Tervahauta sanoo.

Yhtiön nykyiset, n. 2600 neliömetrin toimitilat valmistuivat keväällä 2017, mutta tilat ovat yrityksen huiman kasvuvauhdin takia jääneet jo pieniksi. Nykyisestä toimipisteestä kivenheiton päähän sijoittuvat uudet tilat rakentaa Meijou Oy, joka on toteuttanut myös nykyiset toimitilat. Uusien toimitilojen koko on yli 3000 neliömetriä, ja niiden suunnittelussa varaudutaan jo valmiiksi mahdolliseen jatkolaajentumiseen. Uudet tilat mahdollistavat yrityksen tarvittavat lisärekrytoinnit, sillä jatkossa yritys panostaa enemmän vientiin. Tarve uudelle työvoimalle on siis kova.

”Päädyimme valitsemaan Meijoun, sillä olemme tyytyväisiä nykyisiin tiloihimme ja yhteistyöhömme. Uskomme, että yhdessä pystymme toteuttamaan laadukkaat ja hienot tilat, joissa nykyiset ja tulevat työntekijämme viihtyvät. Uusien tilojen myötä luomme noin 100 uutta työpaikkaa”, Tervahauta kommentoi yhteistyötä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Novatronin uusien toimitilojen on määrä valmistua kesällä 2020. Tilojen valmistumisen jälkeen Novatron jatkaa toimintaa uusien tilojen lisäksi myös nykyisissä tiloissaan.