Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ovesta mahtuva henkilönostin markkinoille

Ixolift Oy on esitellyt uuden kevyen Ixolift 400-henkilönostimen.Erittäin helppokäyttöinen nostin liikkuu yhden henkilön voimin ja mahtuu sisään oviaukoista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ixolift-henkilönostimen toimitukset ovat alkaneet Suomessa. Nostimen jälleenmyyjä kotimaassa on KvickAccess Oy. Yhtiö aloitti myös aikaisemmin tänä vuonna uutuusnostimensa toimitukset Englannissa maan suurimmille konealan vuokraamoille paikallisen maahantuojan Russon Access Ltd:n kautta.

"Työturvallisuuslaissa esimerkiksi tikkaiden käyttö on tarkkaan rajoitettu ja vastaava EU-direktiivi asettaa samanlaiset vaatimukset koko Euroopan Unionin alueella. Kevyen IXOLIFT 400 -henkilönostimen ensisijaisia käyttäjiä ovat teollisuus- ja liikerakennusten kiinteistöhuoltotiimit. Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta ja solmineet jo useita asiakassopimuksia", toteaa Ixolift Oy:n myynnistä vastaava Mauri Pietikäinen.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu

Ixolift 400 -henkilönostimen kehitys ja valmistus tehdään Suomessa. Uuden henkilönostimen tuotekehitys on perustunut asiakkailta kerättyyn palautteeseen. Uusi yhtiö on saanut tuotekehitykseensä investointitukea myös Tekesiltä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ixoliftin valmistuksesta vastaa Riihimäen Metallikaluste Oy:n (Rica). "Yhteistyö IXOLIFT Oy:n kanssa on erittäin innostavaa. Henkilönostimen valmistuksen ansiosta olemme myös pystyneet kasvattamaan toimintaamme", sanoo Rican kehitysjohtaja Juha Nevalainen.

"Päädyimme yhteistyöhön Rican kanssa, koska he pystyvät tarjoamaan meille kaikkia niitä palveluita, joita tarvitsemme laadukkaan ja jatkuvasti kehittyvän laitteen tuotannossa. Teemme yhteistyötä valmistuskumppanimme suunnitteluosaston kanssa Ixolift 400 -henkilönostimen jatkokehityksessä", Ixolift Oy:n tuotannosta vastaava Mikael Stendahl toteaa.

Kevyt ja turvallinen

Ixolift 400 -henkilönostin on kehitetty teollisuuskäyttöön sisä- ja ulkotiloissa. Sen avulla voidaan tehdä erilaisia huolto- ja asennustehtäviä monentyyppisissä kiinteistöissä. Laitteen nostomekanismi toimii kaasujousella, joten se ei tarvitse ulkoisia virranlähteitä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Laitetta on kokonsa ansiosta helppo siirrellä ahtaissa sisätiloissa ja se mahtuu standardimittaisista ovista. Ixolift 400 -henkilönostimen työskentelykorkeus on neljä metriä. Laite on alle kaksi metriä korkea ja 73 senttimetriä leveä. Sen kevyt paino on eduksi aroilla lattiapinnoilla ja hissikuljetuksissa. Kuljetusta varten henkilönostimessa on nostopaikat trukkia varten, ja se mahtuu standardisoidulle kuormalavalle.