Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Fendt: Tehokkain pyörätraktori

Fendtin myydyin malli Suomessa on 724 Vario. Kuvassa on uuden 900-sarjan lisäksi myös 300-sarjan Vario sekä prototyyppiasteella vielä oleva sähkökäyttöinen e100 Vario.
Fendtin myydyin malli Suomessa on 724 Vario. Kuvassa on uuden 900-sarjan lisäksi myös 300-sarjan Vario sekä prototyyppiasteella vielä oleva sähkökäyttöinen e100 Vario. Kuva: Tapio Vesterinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fendtin myyntipäällikkö Marko Niemi AGCO Suomi Oy:ltä luokittelee Fendtin tekniikaltaan edelläkävijäksi. Vuodesta 1999 Fendtillä on ollut vain portaattomalla Vario-vaihteistolla varustettuja traktoreita. Sama vaihteisto on myös muutaman muun valmistajan käytössä.

Kyynärnojan ja hallintalaitteiden logiikka ja värimaailma on kaikissa Fendtin traktoreissa sama. Sama terminaali on myös muissa Fendtin koneissa; puimureissa, telatraktoreissa ja kasvinsuojeluruiskuissa.

Taakseajolaitteet eli kääntyvä ohjauspulpetti ovat saatavilla tehdastilauksena 800-sarjasta ylöspäin.

Fendt panostaa Niemen mukaan paljon erilaisiin erikoisominaisuuksiin ja mm. videoneuvontaan työn tehostamiseksi. Satelliittipaikannus on lähes jokaisessa traktorissa ja automaattiohjaus voidaan kytkeä traktorin omaan järjestelmään.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fendt esitteli pari vuotta sitten FendtONE-käyttöliittymän, jolla traktorin ja toimiston välillä työtehtävät voidaan kuitata järjestelmään dokumentteineen ja ohjeistaa uusia työtehtäviä kuljettajalle. FendtONE on saatavilla Fendt-traktoreihin kaikilla varustetasoilla.