Valtra: Valtralla taakseajoon

Viime syksynä esitelty G-sarja aloitti Valtran mallistouudistuksen viidenteen sukupolveen. Keväällä uudistuivat A-, N- ja T-sarjat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

AGCO Suomi Oy markkinointipäällikkö Kimmo Kokkosen mukaan Valtran repertuaariin kuuluu sekä perinteistä toimintojen mekaanista ohjausta että sähköisiä toimintoja ja automatiikkaa. Valtra eroaa tehtaalla asennettavan lisävarustevalikoiman osalta muista merkeistä.

Taakseajolaitteet eli Twintrac ei ole kovin yleinen traktoreissa, mutta se on tarpeellinen monessa traktorityössä. Lisävarusteena on ajovoimanotto N- ja T-sarjaan.

Valtralla tehdään varsin kattavaa varusteiden asiakasräätälöintiä jo valmistuslinjalla. Sen jälkeen on saatavilla yksilöllisempää varustelua Unlimited-räätälöintinä. Myös nämä ovat tehtaan hyväksymiä ja takuunalaisia, ja myös huolto saa tiedot varustelusta. Varustelua tehdään muun muassa tienhoito-, maarakennus- ja metsäkäyttöön.

Valtran Connect-palvelun avulla huolto voi seurata traktorista kerättyä anturitietoa. Valtra pyrkii lyhentämään työn keskeytymistä Connect-palvelun avulla, kun esimerkiksi anturivika voidaan paikallistaa tai huolto ennakoida.