Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Suomen suurin laajenee taas - Okra, Oripää

Heinäkuun 6.-9. päivä Oripään lentokentällä järjestettävä Okra-maatalousnäyttely kasvaa jälleen tänä vuonna.

Oripään lentokentän alueen sisä- ja ulko-osastoille järjestyy keskiviikkona 6.7. alkavaa Okra-näyttelyä varten yhteensä yli 500 näytteilleasettajaa. Näyttely on avoinna kaikkina päivinä klo 10–17.

Näyttelyalue levittäytyy yli 20 hehtaarin alueelle ja on jälleen laajentunut viime vuodesta. Tulijoita siis riittää. Viime vuonna näyttelyssä vieraili yli 80 000 ihmistä ja tänä vuonna 19. kertaa järjestettävään näyttelyyn odotetaan niin ikään noin 80 000 kävijää.

Maatalouskonekaupan ja konevalmistajien edustus näyttelyssä on todella vahva, paikalla ovat kaikki suurimmat myyjäliikkeet.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Näyttelyjärjestäjä muistuttaa, että käteinen on kätevin maksuväline koko näyttelyalueella ja sitä kannattaa varata mukaan jo ennen alueelle siirtymistä, sillä näyttelyalueella tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia.

Seuraavilla sivuilla esittelemme muutaman uutuuden näyttelyn tarjonnasta sekä Okrassa ensiesiintymisensä tekevän suomalaisen Ferguson pura ja kokoa -ryhmän, joka esiintyy Koneviestin osastolla päivittäin klo 11 ja 14.

Vieraile suorakylvökokeella

Näyttelykentän lisäksi vierailijoille on lisää nähtävää myös muualla lähialueella. Okran vierailukohteissa voi tutustua esimerkiksi uuteen sikalarakennusta lämmittävään lämpökeskukseen ja broilerintuotannon ilmanvaihtoa ja valaistusta tukevaan 30 kilowatin aurinkosähkövoimalaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yksi vierailukohteista on Koneviestin suorakylvökoe, johon voi tutustua Lounais-Suomen ammattiopiston Loimaan koulutilalla osoitteessa Joenperäntie 262, 32200 Loimaa. Kuvallinen ajo-ohje on yllä.

Suorakylvökokeen viljelykasvina on tänä vuonna Proximo-rapsi. Kokeen painopistettä on muutettu eri tyyppisten suorakylvökoneiden tarkasteluun.

Koneviestin suorakylvökokeella on opastus keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 15.00–18.00.

Kokeeseen voi tutustua myös muina aikoina, sillä kylvökokeiden ruudut sekä verrokkiruudut on merkitty kyltein. n

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikkien Okran vierailukohteiden osoitteet ja vierailuajat löytyvät näyttelyn internet-sivuilta osoitteesta : www.okramaatalous.fi