Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Michelin esittelee rengasinnovaatioitaan Agromek-messuilla

Tämänvuotisilla Agromek-messuilla Herningissä, Tanskassa Michelin esittelee yhteistyössä Euromasterin kanssa useita innovatiivisia maatalousrenkaita. Agromek-messut keräävät monituhatpäisen vierailijajoukon Pohjoismaiden suurimmille maatalousmessuille Herningiin, 27.–30. marraskuuta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Michelin on tämän vuoden Agromekissä mukana yhteistyössä Euromaster-rengasketjun kanssa. Avajaispäivänä 27. marraskuuta Euromasterin osastolla on paikalla Michelinin maatalousrenkaiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija Åge Boller. Hän vastaa näyttelyvieraiden kysymyksiin ja kertoo tarkemmin kunkin renkaan käyttöolosuhteista ja uusien innovaatioiden tuomista eduista. Kaikkiin Agromek-tähtiä saaneisiin Michelin-renkaisiin voi tutustua Euromasterin osastolla C-hallissa.

Traktoripuolella esillä on mm. Michelin RoadBib, uutuusrengas yli 200 hv traktoreihin, joilla ajetaan paljon paikallis- ja maanteillä. Rengas on suunniteltu kulutuskestäväksi karkeilla tienpinnoilla ajoa varten, mutta se sopii hyvin käytettäväksi myös peltotöissä. Michelin X-Tweel on taas uusi, liukuohjattuihin kuormaajiin tarkoitettu ilmaton radiaalirengas. Valmistajan mukaan. X-Tweelin suorituskyky on sama kuin ilmatäytteisen renkaan, mutta etuna on renkaan puhkeamisen tai muun ulkoisen vaurion aiheuttaman riskin poissaolo.