Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Logliftiltä uuden sukupolven puutavaranosturit

Loglift lanseeraa uuden sukupolven puutavaranosturit. Näillä tarjotaan nopeampaa ja turvallisempaa työskentelyä.
Loglifitin uuden sukupolven puutavaranosturit ovat käyneet lävitse kattavan testiohjelman käytännön töissä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Ensimmäisenä markkinoille tulee 18 tonnimetrin 18Z.
Loglifitin uuden sukupolven puutavaranosturit ovat käyneet lävitse kattavan testiohjelman käytännön töissä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Ensimmäisenä markkinoille tulee 18 tonnimetrin 18Z. Kuva: Valmistaja

Ensimmäinen tilattavissa oleva uutuus on Z-puominosturi Loglift 18Z, jonka suurin nostokapasiteetti on nimensä mukaisesti 18 tonnimetriä suurimman ulottuvuuden ollessa 10.4 metriä. Puomin uusitulla geometrialla haetaan suurempaa ulottuvuutta ja tätä kautta tehokkaampaa työskentelyä. Hydrauliletkut ja kaapelit on sijoitettu puomirakenteen sisään, joten ulkoisten tekijöiden aiheuttamat letkurikot saadaan minimoitua. Suuremmilla hydrauliputkilla saadaan parempi virtaus, joten nosturin suorituskyky ei heikkene lämpimilläkään keleillä.

Aiempaa korkeampi kuljettajan istuin antaa paremman näkyvyyden työskentelyalueelle ja on myös ergonomisesti parempi. Myös tikkaat ovat aiempaa tukevammat. Valaistusta on kohennettu ja nyt uutena tulee valaistu hätäpysäytyspainike.

Uusi modulaarinen rakenne nopeuttaa nostureiden asennusta alustaan. Myös lisävarustelu on aiempaa helpompaa uuden rakenteen ansiosta. Seuraavan sukupolven nostureihin voi ottaa valinnaisena liitettävyysominaisuuden, jolla voi käyttää Hiabin HiConnect -järjestelmää.

Logliftin puutavaranostureille on räätälöity Space X4 -käyttöjärjestelmä, mikä perustuu Hiabin kuormanostureissa käytettävään Space-järjestelmään. Järjestelmällä voidaan mm. räätälöidä tehoja ja valikoida ja käyttää erilaisia turvallisuusominaisuuksia. Tarjolla on ProCare -huoltosopimus, joka käsittää mm. ennakoivat ja säännölliset huoltotarkastukset ja määräaikaistarkastukset.