KH-Koneet Group laajenee Ruotsiin ostamalla Beck Maskin Sverigen osakekannan

Yksi Suomen johtavista maanrakennuskoneiden maahantuojista KH-Koneet Group laajentaa toimintaansa Ruotsiin 11.11.2019 allekirjoitetulla sopimuksella, jossa KH-Koneet Group ostaa Beck Maskin Sverigen koko osakekannan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yritysosto on osa KH-Koneet Groupin kasvustrategiaa ja luo uuden vahvan pohjoismaisen toimijan konekaupan alalle.

Beck Maskin Sverige toimii Ruotsissa mm. Kobelco ja Airman -kaivinkoneiden maahantuojana. Maahantuonnin ja myynnin lisäksi yhtiö tarjoaa vuokraus-, huolto- ja varaosapalveluita. Yhtiöllä on kolme toimipistettä, joista kaksi sijaitsee Tukholman ja yksi Göteborgin alueella. Beck Maskin Sverigen liikevaihto vuonna 2018 oli 208 miljoonaa Ruotsin kruunua ja yhtiö työllistää 33 työntekijää. Ennen toteutunutta yritysostoa, Beck Maskin Sverige kuului norjalaiseen Beck Maskin -konserniin.

”Beck Maskin Sverigen osto ja Ruotsiin laajentuminen on merkittävä askel kasvustrategiassamme. Kauppa syventää myös KH-Koneet Groupin ja Kobelcon yhteistyötä ja vahvistaa Kobelcon asemaa pohjoismaisella markkinalla tarjoamalla asiakkaille entistä parempaa palvelua niin myynti- kuin huoltotoimintojen osalta. Lisäksi kaupan myötä syntyy vahva yhteistyö norjalaisen Beck Maskinin kanssa erityisesti teknisissä asioissa”, toimitusjohtaja Teppo Sakari toteaa.

Kaupassa KH-Koneet Group saa myös osaavan henkilöstön, joka yhteistyössä Suomen henkilöstön kanssa pystyy palvelemaan molempien maiden asiakkaita tehokkaammin ja kehittämään osaamistaan asiakkaidensa eduksi. Kaupan jälkeen KH-Koneet Group työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.