Metsäalan näyttelytapahtuma Proforest 2021 siirretty syyskuulle

Nopeasti pienellä tekijämäärällä kasvanut Proforest on järjestetty kahdesti 2017 ja 2019, mutta kolmas näyttely on nyt koronamylläkässä jouduttu siirtämään.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toukokuulle suunniteltu suuri metsäalan tapahtuma Proforest siirtyy järjestettäväksi 24.–25.9.2021. Nykyisin tapahtuman toteutuksesta vastaavan ammattitapahtumiin erikoistuneen Expomark Oy:n järjestämän näyttelyn paikkana säilyy edelleen Kalajoen lentokenttä. Siirto johtuu Covid-19-viruksen aiheuttamasta pandemiatilanteesta.

"Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua metsäalan toimijat koolle, kun tapahtumaan on jälleen turvallista osallistua”, kiteyttää järjestäjän tiedotteessa Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Kolmatta kertaa järjestettävä Proforest-tapahtuma on lunastanut oman paikkansa Suomen metsäalan päätapahtumien joukossa. ”Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alan tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat, toivotamme siis kaikki metsäalasta kiinnostuneet mukaan Kalajoen syksyyn”, lisää Niemi.