Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Expander-tapeille uusi edustus

Expander System Swedenin valmistamien Expander-tappien jälleenmyynti Suomessa on siirtynyt Häggblom Oy:lle. Tuoreen edustuksen myötä Häggblom laajentaa myös toimipisteverkostoaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Häggblomin edustamia Expander-tappeja on valmistettu 1950-luvulta lähtien. Maansiirto- ja metsäkoneiden ikääntyessä vanha liitostappi vaihdetaan Expander-tappiin, joka asennetaan suoraan alkuperäiseen reikään. Tapin kartioholkit laajentuvat täyttäen reikävälyksen.

"Expanderin tehtaalla on tarkat mitat yli 50 000 tappiin. Mikäli valmiista piirustuksista ei löydy asiakkaan koneen vaatimaa tappimallia, otetaan koneesta tarvittavat mitat", Häggblomin toimitusjohtaja Jukka Karhula. kertoo

Hän kertoo, että Häggblomin päätoimipaikka Kokkolan lisäksi yritys avaa huhtikuun aikana oman toimipisteen Espoon Juvanmalmille.

"Tästä lähtien Häggblom Juvanmalmin varastosta saa suoraan yleisimmät telaston ja kauhojen kulutusosat sekä kattavan valikoiman varaosia Volvon ja Caterpillarin maansiirtokoneisiin. Lisäksi meillä on kenttämyyjä Itä-Suomessa. Kiperämmissä tilanteissa myyjä voi tulla paikan päälle tutustumaan, kuinka asiakkaan pulma parhaiten ratkaistaan"; Karhula lupaa