Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Mantsinen investoi yli 12 miljoonaa Ylämyllyn tehtaaseen

Materiaalinkäsittelykoneisiin ja logistiikkapalveluihin erikoistunut Mantsinen Group tekee 12 miljoonan euron investoinnin Ylämyllyn tehtaan uuteen tuotanto- ja toimistotilaan, koneistuskeskukseen sekä pintakäsittelylinjastoon. Kyseessä on yrityksen mittavin kertainvestointi tuotantoteknologiaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Investoinnin taustalla on Mantsisen Materiaalinkäsittelykoneet-liiketoiminnan viime vuosien reipas kasvuvauhti sekä liikevaihdon tuplaamistavoitteet seuraavan 2020-luvun aikana. Valmistetuista materiaalinkäsittelykoneista ja satamanostureista yli 80 % menee vientiin. Vientipuolella onkin yrityksen suurin kasvupotentiaali.

"Pyrimme kansainvälisesti erittäin merkittäväksi materiaalinkäsittelyratkaisujen tarjoajaksi. Uusi investointi tuotantoteknologiaan mahdollistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen ja toiminnan tehostamisen sekä lisää kilpailukykyämme globaaleilla markkinoilla. Tämä on meille mittava investointi, ja yksi osa kattavaa investointiohjelmaamme", kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mia Mantsinen.

Lähtökohtana investoinneissa on ollut tulevaisuuden tarpeiden huomioiminen ja tuottavuuden nostaminen. Modernit laitteistot ja tilat lisäävät myös työtekijöiden turvallisuutta, ergonomiaa ja siten toivottavasti myös työhyvinvointia.

"Uusi koneistuskeskus ja pintakäsittelylinjasto vastaavat mitoiltaan, kapasiteetiltaan ja toiminnallisuuksiltaan sekä nykyisiä että tulevia tarpeita. Uutta tuotantotilaa rakennetaan yli 3000 m2, mikä sisältää laitteistojen lisäksi kokoonpanotilan. Tämä tarkoittaa yli 30 %:n kasvua Ylämyllyn tuotantotiloihimme", Mantsinen toteaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mantsinen on rekrytoinut Ylämyllyn tehtaalleen viime vuosina yli 30 uutta henkilöä, ja investoinnin myötä organisaation kasvun uskotaan jatkuvat. Parhaillaankin yritys hakee osaajia useisiin eri tehtäviin.