Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

AgroTech Nordic Live -kiertue on peruttu

Tulevalle kesälle suunniteltua AgroTech Nordic Live -kiertuetta ei järjestetä koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. Hybriditapahtumana toteutettava työnäytöskiertue oli suunnitteilla neljälle paikkakunnalle, Kruunupyyhyn, Loimaalle, Saarijärvelle ja Iisalmeen.
Kuva: Järjestäjä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Järjestäjän tiedotteen mukaan kokonaistilanne maailmalla yhä huono, mikä luo erittäin suurta epävarmuutta tapahtumakenttään pandemiatilanteen ja siitä johtuvien viranomaismääräysten ja rajoitustoimien vaikean ennustettavuuden vuoksi.

”Teimme tämän vaikean päätöksen pitkällisen harkinnan jälkeen. Epävarmuus tulevasta heijastuu väkisinkin myös näytteilleasettajien toimiin ja suunnitelmiin. Vallitsevissa olosuhteissa asiakkaidemme resurssien kohdentaminen muihin kuin tapahtumiin perustuviin markkinointitoimenpiteisiin on käytännössä järkevin vaihtoehto, kunnes tilanne maailmanlaajuisesti normalisoituu”, toteaa Henrik Kalliola järjestäjätaho 2LM Corporate Oy:stä.

Tapahtuman yhteistyökumppanina on myös DLG Finland. “Olemme seuranneet tilannetta erittäin tarkasti, mutta COVID-19-pandemian alueelliset ja kansainväliset kehityssuunnat eivät mahdollista riittävän luotettavaa perustaa tapahtumien järjestämiselle. Tämä on totta kai suuri pettymys, mutta katsomme kuitenkin erittäin luottavaisena tulevaan. Jatkamme erinomaisten foorumiemme kehittämistä, jotta sekä näytteilleasettajat että viljelijät voisivat palata entistä vahvemmin jatkamaan normaalia liiketoimintaansa myös tapahtumien tuella”, DLG International GmbH:n varatoimitusjohtaja Dr. Lars Huf kertoi tiedotteessa.