Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Komatsu panostaa Pohjois-Suomeen

Komatsu-maanrakennuskoneiden maahantuoja, Suomen Rakennuskone Oy, on avannut uuden toimipisteen Ouluun. Tavoitteena on vahvistaa merkin asemaa Pohjois-Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen Rakennuskoneen uusi toimipiste avattiin syyskuussa Ouluun. Liikekiinteistö on ollut yrityksen käytössä jo jonkun aikaa, mutta nyt toimitilat avattiin virallisesti. Peruskorjattujen tilojen pinta-ala on 1 500 neliömetriä, jossa työskentelee kolme mekaanikkoa. Loppuvuoden aikana Ouluun palkataan myös vakituinen konemyyjä.

"Vaikka kiinteä toimipaikka Pohjois-Suomesta onkin Komatsulta puuttunut, on kauppaa silti näiden vuosien aikana tehty alueella varsin mukavasti. Nyt toimintamme tehostuu entisestään, kun huolto ja varaosapalvelut parantuvat. Huomattava määrä osanimikkeistä löytyy suoraan hyllystä ja puuttuvatkin saadaan seuraavaksi aamuksi tarvittaessa Belgiasta, missä sijaitsee yli 7 miljoonan osanimikkeen keskusvarastomme. Keskusvaraston toimitusvarmuus on 95 prosenttia. Sieltä saamme osat seuraavaksi päiväksi Ouluun", kertoo Suomen Rakennuskoneen myyntijohtaja Jari Salomäki.

Päätuotteensa Komatsu-maanrakennuskoneiden lisäksi Suomen Rakennuskone Oy edustaa ja myy myös Atlas Copco -tuotteita, joista tunnetuimpia lienevät erilaiset koneisiin asennettavat vasarat sekä muut purkutyö- ja kiviaineskäsittelytyökalut. Tuotepalettiin kuuluvat myös Dieci-kurottajat. Yrityksen uusin yhteistyökumppani on saksalainen Wirtgen Group ja sen HAMM-jyrämallisto.