Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Nilfisk Lantmännenin edustukseen

Läntmannen Agro on aloittanut Nilfisk Oy:n jälleenmyyjänä. Tanskalaisvalmistaja on yksi maailman johtavista ammattisiivoustuotteiden ja -palveluiden toimittajista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lantmännen Agro Oy on sopinut Nilfisk Oy:n kanssa painepesureiden, imureiden ja lakaisukoneiden myynnistä Lantmännen Agro -kauppiaiden kautta valtakunnallisesti. Valikoima sopii vaativaan ammattikäyttöön ja siten hyvin myös maatalousyrittäjien tarpeisiin. Valmistajan mukaan Nilfiskin tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestä kovassakin käytössä sekä matalista käyttökustannuksista.  Esimerkiksi kuumavesipesureiden kerrotaan olevan polttoainetaloudellisuudessaan omaa luokkaansa.

Valmistajan mukaan tuotteissa on paljon merkittäviä teknisiä yksityiskohtia, minkä vuoksi ne ovat ergonomisia ja miellyttäviä käyttää. Huolto- ja varaosapalveluverkosto on Nilfiskillä laaja ja maankattava, mikä on tärkeä asia ammattikäyttöön tarkoitettuja koneita myytäessä.   

Nilfiskin lisäksi Lantmännen Agron valikoimaan kuuluu laaja kattaus mm. maa- ja metsätalouden tuotteita, tarvikkeita ja palveluja. Toimipisteitä on maanlaajuisesti 76 kappaletta.