Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

AGCO esitteli uudet sylinteripuimurimallinsa

Agco esitteli uudet sylinteripuimurimallinsa kansainväliselle lehdistölle 5. syyskuuta Italiassa Agcon Breganzen puimuritehtaalla pidetyssä tilaisuudessa. Yleisölle puimuri esitellään marraskuussa Agritechnica-näyttelyssä Hannoverissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uutuuspuimuria tullaan näkemään kolmen eri merkin alaisuudessa. Euroopassa saatavilla tulevat olemaan Massey Ferguson ja Fendt, Amerikan markkinoille puimuri varustetaan Challenger-merkein.

Puimuri on nimeltään Ideal, malleja tulee saataville kolme kappaletta. Ideal 7 on malliston pienin yhdellä roottorilla varustettu sylinteripuimuri, jonka moottorina on Agco Powerin 451-hevosvoimainen ja 9,8-litrainen kuutosmoottori. Ideal 8 -mallissa on kaksi roottoria, moottorina käytetään 538-hevosvoimaista 12,4-litraista MANia. Tehokkain Ideal 9-malli on varustettu niin ikään MANin 15,2-litraisella, 647 hevosvoimaa kehittävällä kuutosmoottorilla. Moottorit täyttävät luonnollisesti viimeisimmät tason 4 päästömääräykset.

Viljasäiliön tilavuudet ovat kahdessa pienimmässä mallissa 12 500 litraa, mutta näihinkin on saatavilla lisävarusteena 17 100 litraa vetävä säiliö. Ideal 9 -mallin säiliö on vakiona 17 100-litrainen.

Versioita on tarjolla mallien lisäksi kolme. Ilman lisätunnisteita olevat mallit ovat pyörillä kulkevia perusmalleja. Rinnepuintimallit tunnistaa mallinumeron perässä olevista PL-kirjaimista, teloilla varustettujen mallien numeron perässä on tunnisteena kirjain T.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ideal 7 -mallin pienin vakiopöytä on 7,7-metrinen, suurimpaan Ideal 9 -malliin on saatavilla 12,2-metrinen pöytä.

Puimureiden valmistus alkaa pienenä eränä vuonna 2018.