Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kaksi Suomen johtavaa kattoalan brändiä yhdistyvät

 Suomen johtava kattoremontteja tekevä yritys Hämeen Laaturemontti tunnetaan tästä lähtien nimellä Vesivek. Brändiuudistuksella haetaan vahvaa kasvua ja entistä parempaa asiakaskokemusta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hämeen Laaturemontin tuotteet ja palvelut tunnetaan jatkossa yhteisellä nimellä Vesivek, kun aikaisemmin erillisinä brändeinä toimineet Hämeen Laaturemontti ja Vesivek yhdistyvät Vesivek-brändin alle.

"Haluamme, että asiakas löytää entistä helpommin kaikki kattoremontteihin, ränneihin ja kattoturvaan liittyvät tuotteet ja palvelut yhden brändin alta. Kaikki Vesivekin tuotteet ovat sataprosenttisesti suomalaisia ja ne toimitetaan asiakkaalle suoraan meidän tehtaalta, ilman välikäsiä", sanoo Hämeen Laaturemontin vuonna 1993 perustanut toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki.

Uudella yritysilmeellä halutaan viestiä entistä selvemmin Vesivekin laajasta palvelu- ja tuotevalikoimasta. Kokonaisuus siis yhtenäistyy.

"Rakennusbuumi on tällä hetkellä kova ja näkymät erittäin valoisat lähitulevaisuudelle. Kasvua siivittämään tarvitsemme jatkuvasti lisää osaavaa työvoimaa. Tänä vuonna ylitämme 100 miljoonan euron rajan liikevaihdossa. Tähän osviittaa antavat jo nyt tiedossa olevat laajennukset. Toiminta laajenee kattopuolelle ainakin Lohjalla, Nastolassa, Kuopiossa, Mikkelissä sekä toiseen toimipisteeseen Ruotsissa", sanoo Riihimäki.