Metso esittelee Maxpossa uuden murskaimen

Metso MX4 -kartiomurskain on esillä ensimmäistä kertaa Suomessa Maxpo-messuilla Hyvinkäällä 7- 9. Murskainuutuuden Multi-Action-murskausteknologia yhdistää kierrettävän ulkorungon ja mäntätekniikan samaan murskaimeen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"MX-murskainten myynti on ylittänyt selvästi asettamamme odotukset. Tämä kertoo selvästi siitä, että asiakkaamme toivovat nykyisin murskaimiltaan korkeampaa käytettävyyttä ja alempia käyttökustannuksia. MX:n kaksiosainen asetuksen säätöjärjestelmä näyttää vastaavan hyvin kiviainesten tuottajien vaatimuksiin," kommentoi Metson myynnin tuesta vastaava johtaja Jouni Mähönen.

Yhdysvaltojen maaliskuisen esittelyn jälkeen MX-murskain esitellään Euroopassa lähes yhtäaikaisesti Saksassa Steinexpo-messuilla ja Suomessa Maxpossa.

Jouni Mähönen uskoo, että MX-murskainuutuus kiinnostaa myös Metson eurooppalaisia asiakkaita. Maxpo-näyttelyssä esillä oleva MX4-kartiomurskaimen maksimiteho on 315 kW. Murskaimen kita-aukko on suurimmillaan 254 mm, ja murskain yltää käyttökohteesta riippuen jopa 600 tonnin tuntikapasiteettiin.