Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Wihurille sähkökäyttöisiä ympäristönhoitokoneita

Goupil sähköhyötyajoneuvot täydentävät Wihurin ympäristönhoitokoneiden valikoimaa. Goupil on Euroopan johtava kevyiden sähköhyötyajoneuvojen valmistaja luokassa L7e.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Wihurilta kerrotaan, että Goupilin laajassa mallivalikoimassa on ratkaisut niin seurakuntien, kaupunkien, puutarhojen kuin teollisuuden logistiikan tarpeisiin.

Goupil-G1 on pelkistetty malli ilman hyttiä. Se soveltuu hyvin sisäkäyttöön esimerkiksi teollisuuslaitoksiin huolto ja tavaran kuljetukseen, jossa ympäristön päästö/melu halutaan vähäisiksi. Laitteen vetokyky on 3000 kg ja istumapaikat löytyvät neljälle hengelle.

Goupil-G4:n valteja ovat helppo muunneltavuus, kantavuus sekä suorituskyky (yhdellä latauksella ajomatka jopa 135 km) Varusteita ovat mm. kippilava, roskasäiliö, kylmäkuljetuskontti, vesisäiliö/painepesuri, lehti-imuri ja monia muita lisävarusteita.

Goupil-G5 on malliston suurin ajoneuvo, jonka maksimiajonopeus on 70 km/h. Valmistajan mukaan sen muunneltavuus, kantavuus, ergonomia sekä suorituskyky (yhdellä latauksella ajomatka jopa 135 km) mahdollistavat laitteen monipuolisen käytön. Varusteita ovat mm. kippilava, roskasäiliö, kylmäkuljetuskontti, vesisäiliö/painepesuri ja lehti-imuri.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Goupil hyötyajoneuvot voidaan myös räätälöidä tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan kattaen mm. ohjaamovarusteet, akun koko (toimintasäde), tekniikka, kantavuus, lavamalli, työvalaisimet, muut erikoisvarusteet ja laitteet.