Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Sanyn edustukseen muutoksia – toiminta laajenee samalla

Sany maarakennuskoneiden markkinointi siirtyy kokonaisuudessaan Sany Nordic -brändin alle. Uusina markkina-alueina ovat Ruotsi ja Viro.
Kuva: Arto Turpeinen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tammikuussa 2021 toteutuneen yritysoston seurauksena PM Nordic AB ja Sany Nordic AB liittyivät Machineryn kanssa samaan Boreo-konserniin.

Oston seurauksena Boreo-konserniin muodostettiin uusi strateginen liiketoiminta-alue, joka palvelee betoniteollisuuden ja maanrakentamisen asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Edustukset ovat tällä hetkellä Sany-maanrakennuskoneet ja Putzmeisterin betoniteollisuuden koneet.

Tiedotteen mukaan yhteistyö maiden välillä tuo organisaation kasvamisen myötä laajemman yhteistyöverkoston sekä paremman toimitusvarmuuden huollon ja varaosien osalta.

Suomessa Sanya markkinoidaan Sany Nordicin brändillä Tornokone Oy:n alaisuudessa, Ruotsissa Sanya edustaa Sany Nordic AB ja Virossa Sany Nordic OÜ. Kaikissa kolmessa maassa markkinointi tapahtuu yhteisen Sany Nordic brändin alla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaivinkoneiden myyjänä Machineryllä toiminut Vesa Terhivaara siirtyy toimimaan Tornokone Oy:n alaisuuteen ja jatkaa Sanyn myyntiä entiseen tapaan. Yritys painottaa, että Suomen markkinoilla myynnin henkilöstöön ei tule muutosta.

”Yhteistyön laajeneminen Ruotsiin on hieno lisä meidän maanrakentamisen toimialan myynnille ja olemmekin innoissamme, että pääsemme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin”, Terhivaara kommentoi.