Ponsse tuo markkinoille eukalyptuspuun käsittelyyn erikoistuneen harvesteripään

Ponssen uusi PONSSE H8HD Euca -harvesteripää on kehitetty eukalyptustyömaille. Uusi harvesteri vahvistaa Ponssen strategiaa olla maailman johtava valmistaja myös harvesteripäiden osalta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Uusi harvesteripää on suunniteltu soveltuvaksi omista koneistamme PONSSE Bear -harvesterille, mutta se sopii erityisen hyvin tela-alustaisiin peruskoneisiin. PONSSE H8HD Euca on suunniteltu erityisesti metsiin, missä eukalyptusrunkojen läpimitta voi olla jopa 50 cm. Uuden harvesteripään kuorintaterien ja syöttörullien geometrian ansiosta H8HD Euca suoriutuu hyvin sekä suuri- että pienikokoisten runkojen kuorinnasta ja käsittelystä. Uuden harvesteripään runko noudattaa Ponssen vankkaa Heavy Duty-rakennetta, tarkoittaen, että se on suunniteltu kestämään tela-alustaisen koneen kovat vaatimukset”, kertoo harvesteripäiden tuotepäällikkö Janne Loponen.

Vahva runko ja jämäkkä riipukekaari antavat PONSSE H8HD Euca -harvesteripäälle kuorintatyössä tarvittavan kestävyyden. Automaattiset ominaisuudet ohjaavat sahan liikettä puun halkaisijan ja sahalaipan sijainnin mukaan sekä takaavat nopean katkonnan.

Kaikki PONSSE-harvesteripäät valmistetaan ja suunnitellaan Ponssen tehtaalla Vieremällä, ja ne on rakennettu vastaamaan kaikkein rankimpien olosuhteiden vaatimuksia. Harvesterissa on yksinkertainen ja vahva rakenne, joka mahdollistaa harvesteripäiden käytön eri korjuuolosuhteissa harvestereista tela-alustaisiin ratkaisuihin.

Lue lisää