Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ponsse tuo markkinoille eukalyptuspuun käsittelyyn erikoistuneen harvesteripään

Ponssen uusi PONSSE H8HD Euca -harvesteripää on kehitetty eukalyptustyömaille. Uusi harvesteri vahvistaa Ponssen strategiaa olla maailman johtava valmistaja myös harvesteripäiden osalta.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Uusi harvesteripää on suunniteltu soveltuvaksi omista koneistamme PONSSE Bear -harvesterille, mutta se sopii erityisen hyvin tela-alustaisiin peruskoneisiin. PONSSE H8HD Euca on suunniteltu erityisesti metsiin, missä eukalyptusrunkojen läpimitta voi olla jopa 50 cm. Uuden harvesteripään kuorintaterien ja syöttörullien geometrian ansiosta H8HD Euca suoriutuu hyvin sekä suuri- että pienikokoisten runkojen kuorinnasta ja käsittelystä. Uuden harvesteripään runko noudattaa Ponssen vankkaa Heavy Duty-rakennetta, tarkoittaen, että se on suunniteltu kestämään tela-alustaisen koneen kovat vaatimukset”, kertoo harvesteripäiden tuotepäällikkö Janne Loponen.

Vahva runko ja jämäkkä riipukekaari antavat PONSSE H8HD Euca -harvesteripäälle kuorintatyössä tarvittavan kestävyyden. Automaattiset ominaisuudet ohjaavat sahan liikettä puun halkaisijan ja sahalaipan sijainnin mukaan sekä takaavat nopean katkonnan.

Kaikki PONSSE-harvesteripäät valmistetaan ja suunnitellaan Ponssen tehtaalla Vieremällä, ja ne on rakennettu vastaamaan kaikkein rankimpien olosuhteiden vaatimuksia. Harvesterissa on yksinkertainen ja vahva rakenne, joka mahdollistaa harvesteripäiden käytön eri korjuuolosuhteissa harvestereista tela-alustaisiin ratkaisuihin.