Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uudistunut pelaaja pohjoismaiden konealalla

Konehuutokauppatalo Ritchie Bros. ja Suomessakin pitkään toiminut nettihuutokauppa Ironplanet ovat yhdistäneet liiketoimintonsa. Konekaluston huuttokauppalvelut toimivat nyt useassa eri kanavassa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rithchie Bros. kertoo yhdistäneensä molempien yhtiöiden parhaat palat ja tarjoavansa asiakkailleen palveluita monessa eri kanavassa. Myyntitavat voidaan jakaa kolmeen eri ryhmään riippuen kalustosta sekä myyjien yksilöllisistä tarpeista:

• Ritchie Bros.in pohjahinnattomat konehuutokaupat livenä

• IronPlanetin jatkuvat verkkohuutokaupat

• IronPlanetin Daily Marketplace -kaluston listaussivusto

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ritchie Bros.in. aluepäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä pienten ja isojen yhtiöiden kanssa löytääkseen parhaat ratkaisut kaluston myymiseen, mikä voi tarkoittaa mm. useampien myyntikanavien yhdistämistä. Tavoitteena on löytää asiakkaalle tuottavin ratkaisu. sanoin:

”Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme ympäri maailman vaihtoehtoja ja kanavia myydä, ostaa ja listata kalustoa missä ja milloin tahansa, heille sopivimmalla tavalla, verkossa tai paikanpäällä", toteaa Ritchie Brosin pääjohtaja Ravi Saligramin.

Ritchie Bros.in huutokauppaa pääsee Suomessa seuraavan kerran seuraamaan Lempäälässä 17. Lokakuuta. Huutokauppa on kaikille avoin tapahtuma ja kalustoa otetaan vielä myyntiin.