Multiva uudistaa brändiään ja kylvökonemallistoaan

Kotimainen maatalouskonevalmistaja Multiva on esitellyt uusia kylvökonemalleja sekä uuden brändi-ilmeen. Multivan uusi ilme on tummanpuhuva, sillä jatkossa kaikkien koneiden, kuten äkeiden, perävaunujen ja kylvökoneiden pääväri on harmaa. Uusi ilme ulottuu luonnollisesti myös verkkosivuihin ja näyttelyosastoihinkin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Multiva tarjoaa uusiin kylvökonemalleihinsa myös uuden SeedPilot-ohjainjärjestelmän. Uusi ohjain on ensimmäinen suomalainen virallisesti Isobus-hyväksytty työkoneohjain. Mikäli kylvökoneeseen valitaan lisävarusteena lannoitteen säätömahdollisuus, voidaan uuden ohjaimen avulla lannoitteen määrää säätää paikkakohtaisesti.

Kylvökonemallisto laajenee viime vuonna esitellyn kolmemetrisen Cerex 300 -mallin lisäksi 4-metrisellä Cerex 400 -mallilla. Cerex-mallit on varustettu eri vantaalla kuin Forte FX-mallit. Cerex-mallit on suunniteltu muokatun maan kylvöön, Forte FX-malleilla sujuu myös suorakylvö. Uudet Forte FX -mallit korvaavat mallistossa vanhemmat, VM-kylvökoneisiin perustuvat Forte S - ja Forte XT -mallit. Forte XT -mallit ovat saatavilla kolmen ja neljän metrin työleveyksillä.

Kerromme lisätietoa uusista kylvökonemalleista Koneviestissä myöhemmin.