Koronapandemia vaikuttaa myös kotimaiseen traktorivalmistukseen – tuotanto pysäytetään Valtran tehtaalla

Koronapandemia vaikuttaa myös Valtran Suolahden traktoritehtaalla, jossa traktorituotanto pysäytetään toistaiseksi 30.3. alkaen. Tuotannon pysäyttäminen johtuu ulkomailta tulevien komponenttien toimitusvaikeuksista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yrityksen tiedotteen mukaan ulkomailta tulevat komponenttitoimitukset ovat hidastuneet merkittävästi, joten tehtaan tuotantotoimintaa joudutaan sopeuttamaan olosuhteiden mukaiseksi. Traktorituotanto on lakkautettuna siihen asti, kunnes komponenttien saatavuus on riittävällä tasolla, ja yrityksen toimintaedellytykset täyttyvät.

”Vaikka tuotantotoimintamme hetkeksi pysähtyy, muut toimintomme, kuten varaosa- ja huoltopalvelut, tekninen tuki sekä myynti- ja markkinointitiimit toimivat. Monien asiakkaidemme kiireisimmän sesongin ja kasvukauden lähestyessä palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnollisesti kiinnitämme erityistä huomiota kaikkien turvallisuuteen ja terveyteen”, kommentoi toimitusjohtaja Jari Rautjärvi.

Valtralla käydyissä YT-neuvotteluissa on sovittu määräaikaisista lomautuksista, jotka koskevat kaikkia henkilöstöryhmiä.