Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Case investoi Eurooppaan

Case on avannut kaksi uutta tehdasta Italiaan. Aiemmin konsernin kaivukoneet valmisti Sumitomo Japanissa, mutta nyt yrityksen laatuvaatimukset täyttäviä koneita on saatavana myös suoraan Euroopassa rakennettuina.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Case vahvistaa asemaansa Euroopassa avaamalla tehtaat Italian Lecceen, jossa valmistetaan kaivukoneita, ja San Mauroon, joka puolestaan keskittyy pyöräkuormaimiin. Strategian avulla Case pystyy vastaamaan markkinoiden kysyntään aiempaa nopeammin. Käytännössä tämä näkyy lyhyempinä toimitusaikoina. Samalla yritys myös vahvistaa asemaansa Euroopassa täyden malliston konevalmistajana.

Japanilainen Sumitomo on valmistanut Casen suuremmat kaivukoneet jo yli 20 vuotta. Pitkäaikainen kumppanuus vahvistuu San Mauron tehtaan myötä, jossa koneet valmistetaan Sumitomon laatuvaatimusten mukaisesti. Kesäkuuhun mennessä tehtaalla valmistetaan kahdeksaa eri mallia kokoluokissa 13–30 tonnia.

Leccen tehtaalla kasataan pyöräkuormaimia, kaivurikuormaimia, kurottajia sekä tiehöyliä. Tuotantoprosessissa on pyritty panostamaan laatuun ja viimeistelyyn. Uusiin tuotantolinjoihin investoimalla Case pyrkii parantamaan tuotteidensa laatua ja nopeuttamaan valmistusaikaa.