RealMachinery kasvusuunnitelma sai vahvistusta pääomasijoituksesta

Arvo Sijoitusosuuskunta on sijoittanut kolme miljoonaa euroa valtakunnalliseen maanrakennusalalla toimivaan RealMachinery -konetaloon. Tämä on jo toinen merkittävä sijoitus vuoden sisällä konekaupan kasvuyhtiöön.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

RealMachinery-yritys on saanut vuoden aikana kaksi merkittävää sijoitusyhtiötä mukaan bisnekseensä. Capman Growth Equity -rahasto sijoitti RealMachineryyn toukokuussa, ja nyt Arvo Sijoitusosuuskunta sijoitti yrityksen toimintaan. Molemmat sijoitukset antavatkin RealMachinerylle hyvät valmiudet jatkaa pohjoismaista kasvusuunnitelmaansa ja vahvistavat RealMachineryn visiota kasvaa johtavaksi pohjoismaiseksi konetaloksi. Vuoden 2019 tavoitteena on käynnistää liiketoimintaa Ruotsissa. Myös Baltian markkina-aluetta tarkastellaan parhaillaan.

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa alan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti. Lisäksi pyrimme laajentumaan Pohjoismaihin tarjoamalla myös sinne alan asiakaslähtöisintä palveluamme. Nyt saimme kasvuumme mukaan Capmanin ohella toisen arvomaailmamme mukaisen sijoittajan Arvosta”, kertoo RealMachineryn toimitusjohtaja ja pääomistaja Mikko Uusi-Marttila.