Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Porschen jälleenmyynti Keskon haltuun

Kesko Oyj:n tytäryhtiö VV-Auto Group on sopinut ostavansa AutoCarreran koko osakekannan. Ostettava yhtiö vastaa Porschen maahantuonnista ja jälleenmyynnistä Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaupan myötä VV-Auto laajentaa yhteistyötään Volkswagen AG:n kanssa. Tällä hetkellä VV-Auto vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja MANin maahantuonnista ja toimii jälleenmyyjänä omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Porschen lisääminen valikoimaan uskotaan kasvattavan myyntiä ja parantavan autokaupan kannattavuutta.

"Porschen myynti on ollut maailmanlaajuisesti voimakkaassa kasvussa malliston laajentumisen myötä. Porsche panostaa voimakkaasti myös hybridi- ja sähköautomallistoon. Tämän vuoksi näemme, että Porschen asema automarkkinoilla tulee vahvistumaan merkittävästi tulevina vuosina", sanoo Keskon pääjohtaja Mikko Helander.

"AutoCarrera on toiminut Suomessa jo 18 vuotta ja olemme tyytyväisiä, että toiminta jatkuu ja kehittyy uuden omistajan resursseilla", toteaa AutoCarreran hallituksen puheenjohtaja Pekka Pättiniemi.