Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Multivan kylvölannoittimet Lantmännen Agron myyntiin

Lantmännen Agro aloittaa Multiva-kylvölannoittimien myynnin. Mallistoon kuuluvat 3- ja 4-metriset mekaaniset sekä 6-metrinen pneumaattinen kylvölannoitin, jonka uusi malli esitellään marraskuussa Agritechnica-näyttelyssä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lantmännen Agro alkaa lokakuun alusta lukien myydä Multiva-kylvölannoittimia, jotka valmistaa Dometal Oy Loimaan tehtaillaan. Uusi tuotemallisto sisältää 3- ja 4-metrisen mekaanisen sekä 6-metrisen pneumaattisen kylvökoneen. Runsaan vakiovarustelun lisäksi koneisiin on saatavana laaja valikoima lisävarusteita. Lähtökohtana Multiva-koneiden kehitystyölle ovat olleet VM-kylvölannoittimet, joiden tuoteoikeudet Dometal Oy osti itselleen joulukuussa 2015.

Uusien mekaanisten Multiva-kylvölannoittimien ensiesittely on KoneAgria-näyttelyssä Tampereella 12.-14.10.2017. Koneisiin on valittavana kaksi erilaista vannastyyppiä ja ne soveltuvat sekä muokatun että muokkaamattoman maan kylvöön. Uudistunut pneumaattinen kylvölannoitin esitellään Agritechnica-messuilla Hannoverissa 12.-18.11.2017. Koneessa on täysin uudistunut monikäyttöinen kylvövantaisto.

Lantmännen Agro Oy luopuu Tume-tuotemerkin edustuksesta syyskuun 2017 lopussa. Tume oli pitkään Lantmännen Agron edeltäjän K-Maatalouden tuotevalikoimassa.