Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Suomalaiskoneille tonneja täyteen

Tällä viikolla kaksi suomalaiskonetta on lyönyt rikki tonnirajoja: Hämeenlinnassa valmistettu tuhannes Movax luovutetaan käyttöön Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy:lle, ja Vilakone luovuttaa puolestaan kuudennentuhannennen Willen Lassila & Tikanoja Oyj:lle Kemissä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tonnirajoja rikkonutta Willeä juhlistetaan kakkukahveilla keskiviikkona 21.10. kello 10–12 luovutustilaisuudessa Lassila & Tikanoja Oyj:n tiloissa Kemissä. Kahvitus riittää 200 ensimmäiselle.

Wille-ympäristönhoitokoneita on myyty vuodesta 1983 lähtien, ja sen päämarkkinat ovat Ruotsi, Suomi, Venäjä, Norja ja Pohjois-Amerikka. Vilakone Oy:n tehtaat sijaitsevat Loimaalla 60 kilometriä Turusta koilliseen.

Tällä viikolla tuhannes Hämeenlinnassa valmistettu Movax, Movax SG - 60 V, asennetaan Maanrakennusliike Arno Ruusunlehti Oy:n Volvo EC250EL -kaivinkoneeseen.

Ruusunlehti Oy on yksi Suomen suurimpia pontitusyrityksiä, ja se on ollut Movax-käyttäjä 1990-luvun puolivälistä saakka. Yritys on ollut myös vahvasti mukana kehittämässä Movax-tuotteita.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Movaxit ovat olleet keskeinen osa yhtiön korkeaan osaamiseen ja ammattitaitoon perustuvaa liiketoimintatapaa”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Arno Ruusunlehti.

Movaxeja on myyty 51 maahan, ja kesäkuun lopussa päättyneellä tilikaudella Movax Oy löi oman ennätyksensä niin volyymissä kuin taloudellisin tunnusluvuin mitaten. Yrityksen liikevaihto kasvoi 5,1 prosenttia.