Horsch siirtyy Turun Konekeskuksen myyntiin

Muutokset maatalouskoneiden edustuksissa jatkuvat. Horsch siirtyi Finnish Agron sulauttamisen myötä takaisin Hankkijan myyntiin. Kyse oli kuitenkin vain väliaikaisratkaisusta, sillä Horschin ja Väderstadin tuoteryhmien päällekkäisyyksien vuoksi molemmat valmistajat halusivat koneilleen erilliset myyntiorganisaatiot. Siksi Horschin edustaja vaihtuu nyt Turun Konekeskukseksi ja Väderstad pysyy Hankkijalla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Turun Konekeskuksen ja Horschin välinen sopimus sisältää maahantuonnin, myynnin sekä varaosa- ja huoltotoiminnot. ”Turun Konekeskus panostaa Horschin myyntiin ja jälkimarkkinointiin palkkaamalla lisää ammattitaitoista henkilöstöä” vakuuttaa Jouni Oksanen.

Turun Konekeskus jatkaa edelleen myös Lemken-koneiden myyntiä, jotka siirtyivät Turun Konekeskukselle keväällä 2019. ”Horschin ja Lemkenin tuotevalikoimassa on jonkin verran päällekkäisyyttä, mutta myös eroavaisuuksia”, kertoo Jouni Oksanen. ”Lemken on iso auravalmistaja, ja sen ruiskuvalikoima kattaa myös pienempiä Suomen markkinoille sopivia nostolaitemalleja”.

Horschin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kylvökoneet, kultivaattorit, lautasmuokkaimet ja kasvinsuojeluruiskut.

Horschin kylvökoneet ovat saavuttaneet merkittävän aseman varsinkin työleveydeltään suurissa kylvökoneissa. ”Horschia on myyty hyvin myös tulevan kasvukauden toimitukseen, mutta koneita on silti saatavissa vielä tämän kevään kylvöihin”, vakuuttaa Turun Konekeskuksen toimitusjohtaja Jouni Oksanen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uutisen tekstiä päivitetty 24.1.2020.