Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Lennokki-liiketoiminta kasvaa Suomessa

Globaalisti voimakkaassa myötätuulessa olevan lennokkeihin perustuva liiketoiminta vahvistuu Suomessa, kun kiinalainen alan johtaviin yrityksiin lukeutuva PowerVision avaa tuotekehitys- ja tutkimusyksikön Tampereelle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kansainvälisesti PowerVisionin miehittämättömiä lennokkeja käytetään muun muassa maatalouden, energiateollisuuden, poliisin ja pelastustyön tukena. Lennokit ovat vakiintumassa osaksi lukuisten yritysten ja viranomaisten päivittäistä toimintaa, sillä kevyinä ja ketterinä ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähkölinjojen tarkistustöihin sekä mittaus- ja kartoitustehtäviin. Teollisuuden lisäksi lennokkien kuluttajamarkkinat ovat vahvassa kasvussa.

”Suomella on hämmästyttävän vahvaa tuotekehitysosaamista PowerVisionille tärkeillä teknologia-aloilla lennokkien ja robottien kehitystyössä,” sanoo Powervision Oy:n toimitusjohtaja Huber Hu.

Lopullista päätöstä Tampereelle sijoittautumisesta edelsi kattava selvitys- ja tunnusteluvaihe, jonka aikana Finpron Invest in Finland ja Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea olivat jatkuvassa kanssakäymisessä PowerVisionin kanssa avaten niitä mahdollisuuksia, joita Suomi tarjoaa tutkimus- ja tuotekehitysyksikön perustamiseksi.