Erikoismatkailuvaunuja Riihimäeltä – vaunu on varustettu tavanomaista suuremmalla maavaralla

Riihimäkeläinen Special Works Oy esitteli uuden matkailuvaunun, jonka voi hinata tavanomaista huonompien kulkuväylien päässä sijaitseviin kohteisiin.
Erämessuilla ensiesitelty vaunu on varustettu mm. sähköjärjestelmällä, vesisäiliöllä liedellä ja jääkaapilla. Samaa perusrakennetta voidaan käyttää myös muihin sovelluksiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kansainvälisillä Erämessuilla esitelty matkailuvaunu on varustettu tavanomaista suuremmalla maavaralla ja karkeakuvioisilla renkailla. Jarrullisen vaunun omapaino on noin 600 kg kokonaismassa ollessa 1500 kg. Vaunu on varustettu mm 160 Ah litiumakulla sekä aurinkopaneeleilla, joten sopivalla kelillä ollaan sähkön puolesta omavaraisia. Lisäksi varusteena on invertteri 230v virralle. Makealle vedelle on 90 litran säiliö.

”Teemme hyötyajoneuvojen varusteluja hyvin laajalla skaalalla. Ehkäpä enemmän vähän erikoista, kuin bulkkia,” Henri Tervonen Special Works Oy:stä kertoo.

Yrityksen toimialaan kuuluvat mm. jatko-ohjaamot, huoltoautot, lämpö/äänieristykset ja vaneroinnit sekä lisävarusteasennukset. Yritys varustelee myös hälytysajoneuvoja sekä erikoisautoja viemärikuvauksiin.