Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rototiltille suomalainen tytäryhtiö

Rototilt on perustanut Suomeen tytäryhtiön, Rototilt Oy:n. Järjestelyn tavoitteena on vahvistaa yhtiön osuutta Suomen markkinoista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Auraan perustetun Rototilt Oy-tytäryhtiön avulla Rototilt vahvistaa läsnäoloaan Suomen markkinoilla. Kyseessä on myös merkittävä askel yhtiön kansainvälistymisessä. "Rototilt Oy korostaa Suomen markkinoiden tärkeää roolia. Integroituminen emoyhtiön prosesseihin antaa myös nostetta toiminnallemme", kertoo maajohtaja Jukka Hautala.

Rototilt on toiminut Suomessa vuodesta 2008. Vuosi sitten nimi muuttui nykyiseen muotoon, kun aiemmin yhtiö tunnettiin Indexator Rototilt Systeminä. Nimenvaihdos liittyy Rototitin tulevaisuuden kehittämishankkeisiin.

1.5. alkaen Rototilt Oy:llä on ollut Suomessa toimisto, joka huolehtii myynnistä, tuesta, huollosta ja varaosapalveluista. Rototiltin mukaan kotimainen tytäryhtiö tuo asiakkaille monia etuja. Asiakkaiden on esimerkiksi helpompi tehdä ostoksia, koska he voivat suorittaa maksun suoraan suomalaiselle yhtiölle. Myös varaosapalvelut ja varastonhallinta paranevat.

"Rototiltin asiakkaiden tulee voida tuntea olonsa turvalliseksi kaikissa tilanteissa. Laajentamalla läsnäoloamme Suomen markkinoilla vahvistamme asiakaspalveluamme", toteaa Rototilt Groupin myynti- ja markkinointipäällikkö Per Väppling.