Työnäytöskiertue neljälle paikkakunnalle – maatalouskoneiden markkinointitapahtumia järjestetään turvallisuuden ehdoilla

DLG Finland ja 2LM Corporate organisoivat tulevana kesänä maatalouden AgroTech Nordic Live -työnäytöskiertueen neljälle paikkakunnalle eri puolilla Suomea. Työnäytöstapahtumat mahdollistavat konekaupalle arvokkaiden markkinointitapahtumien järjestämisen turvallisesti.
Nivalan lietenäytöksestä syksyltä 2020, jossa Koneviesti oli mukana.
Nivalan lietenäytöksestä syksyltä 2020, jossa Koneviesti oli mukana. Kuva: Tuomas Anttila
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Työnäytöksissä pyritään antamaan maatalouden ammattilaisille mahdollisuus tutustua koneiden toimintaan ja ominaisuuksiin niiden aidossa ympäristössä.

Tapahtumissa on myös näyttelyalue perinteisille esittelypisteille ja muille, kuten klapikoneiden työnäytöksille. Kiertue tullaan toteuttamaan hybriditapahtumana, jolloin sähköistä materiaalia tulee saataville etukäteen, tapahtumien aikana sekä jälkeenpäin.

Koneviesti on mukana tapahtumissa. Koneviesti toteuttaa työnäytöskoneiden toiminnallisuuteen ja ominaisuuksiin liittyviä mittauksia ja testejä puolueettomasti. Tuloksia ja analyysejä julkaistaan Koneviestin kanavissa.

Tapahtumapaikat

Kruunupyyssä 22.–23.6.2021 teemana ovat nurmi, lietteenkäsittely sekä biokaasulaitokset. Järjestäjäkumppaneina ovat Jan-Peter Brunell, Snellman sekä Jepuan Biokaasu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Loimaalla 15.7.2021 teemoina ovat täsmäviljely ja ympäristöasiat. Järjestäjinä ovat Maatalouden Ammattitapahtumat, Tuomas Levomäki, Erkki Mäkelä sekä Novidan koulutila ja Koneviesti.

Saarijärvellä 10.–11.9.2021 järjestäjinä ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE, teemana syystyöt. Työnäytöksissä on ajossa maanmuokkauksen, kylvön ja lietteen levityksen kalustoa.

Iisalmessa 17.–18.9.2021 työnäytökset keskittyvät nurmipeltojen syystöihin, lietteenlevitykseen, täydennyskylvöön ja muokkaukseen. Tapahtuma järjestetään Peltosalmella Ylä-Savon ammattiopiston Peltoniemen koulutilalla. Järjestäjänä toimii YSAO.

Ohjelma täydentyy kunkin tapahtumapaikan osalta kevään aikana.