Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koneviesti etsii kesätoimittajaa – oletko se sinä? Hae 21.1. mennessä!

Sujuvakynäiselle ja työkoneista kiinnostuneelle olisi Koneviestin toimituksessa kesätoimittajan tehtäviä tarjolla. Hakuaika 21.1.2022 asti.
Kuva: Tapio Vesterinen

Olet kiinnostunut Koneviestin aihepiiriin kuuluvista työkoneista ja hyötyajoneuvoista. Osallistut Koneviestin testeihin ja kirjoitat artikkeleita kesän tapahtumista sekä uutuusaiheista. Arvostamme sujuvaa ja täsmällistä kirjallista ilmaisua sekä kuvaustaitoa.

Sinulla on vähintään B- ja T-luokan ajokortti, sekä tarvittaessa auto käytössäsi. Kesätyö sopii esimerkiksi AMK-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna, puh. 050 502 6575 tai eemeli.linna@koneviesti.fi. Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.1.2022 mennessä osoitteeseen: jyrki.karkinen@koneviesti.fi

Koneviesti on osa Viestimedia-osakeyhtiötä, joka on vakavarainen ja kehittyvä kustannusyhtiö. Koneviesti on jo 70 vuoden ajan ollut Suomen tärkein maa- ja metsätalouden sekä maanrakennuksen tekniikasta kertova ammattilehti. Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sillä on 150 000 lukijaa. Toimitus sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Maalaistentalossa. Koneviestin toimituksessa työskentelee 10 henkilöä.